‼️Τα συμπεράσματα δικά σας ‼️
Στις παραπάνω αναλύσεις γάλακτος, των ίδιων ζώων του ίδιου παραγωγού, φαίνεται η διαφοροποίηση στα αποτελέσματα μετά από μόνο ένα μήνα χρήσης της τροφής υψηλής Γαλακτοπαραγωγής PV190 της Modesto Brothers .
Για τροφές με αξία που συμβάλλουν στη πραγματική οικονομία των κτηνοτρόφων❗️


Δοκιμάσαμε την τροφή ωοτοκίας και διαπιστώσαμε τα θετικά αποτελέσματα στις αποδόσεις από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Πέρα από αυτό, να τονίσουμε επίσης την αμεσότητα, την γρήγορη ανταπόκριση, το ενδιαφέρον για τον πελάτη και τον απόλυτο επαγγελματισμό της ομάδας Modesto Bros. Όλα αυτά αποτελούν εγγύηση για την εύρυθμη λειτουργία της μονάδας μας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα του Βοτανόκηπου.
Αν και γενικότερα δεν καταναλώνω χρόνο στην υποβολή σχολίων και κριτικών στο διαδίκτυο, ο λογος που πρόκειται να το κάνω είναι οτι πριν μου συστήσουν την Modesto είχα πρόβλημα με την ποιότητα ζωοτροφών που χρησιμοποιούσα, δίχως να το έχω συνειδητοποιήσει. Μέσα σε μερικούς μήνες είδα σημαντική διαφορά και κατάλαβα τους λόγους που εδώ και αρκετά χρόνια έπρεπε να είχα αλλάξει τις ζωοτροφές που μεχρι πρότινος εμπιστευόμουν. Ενας συνεργάτης μας, μου συστησε την νεοσύστατη Modesto. Απο την αρχή της επαφής μας, η εταιρεία απέδειξε τον επαγγελματισμό και την συνέπεια που τη διέπουν. Πέραν της άψογης συνεργασίας και του προσωπικού ενδιαφέροντος που τα παιδιά δείχνουν στον πελάτη, θελω να σταθώ στην υψηλή διαθεσιμότητα προϊόντων και την υψηλών προδιαγραφών ποιότητα των προϊόντων τους. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάποιον ο οποίος δεν έχει κατασταλάξει ή ακόμα και αντιμετωπίζει προβλήματα με τα προϊόντα που χρησιμοποιεί. Τέλος, η σχεση ποιότητας- τιμής είναι κατά την άποψή μου η καλύτερη της ελληνικής αγοράς.
Ιδιώτης

17/07/2022

15/09/2022

Η διαφορά με άλλες τροφές τεράστια. Αρκετά πιο μεγάλα αυγά με σχέση τα αυγά που έπαιρνα από τις κότες με άλλες τροφές. Πλούσια τροφή είμαι πλήρη ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Ιδιώτης

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ

Το τρώει με μεγάλη ευχαρίστηση και δεν αφήνει τίποτα στο τέλος!! Όλοι οι γνωστοί μου νομίζουν ότι αγόρασα καινούργιο άλογο. Το άλογο μου μεταμορφώθηκε. Παρόλα τα χρόνια του! δεν σας αλλάζω με τίποτα σας ευχαριστώ πολύ !!
Ιδιώτης
Ποιοτική τροφή για κουνέλια με περισσότερα μικρά στη γέννα και γρήγορη ανάπλαση στα μικρα, υγιεινά χωρίς θνησιμότητες… Ποιοτική τροφή για κατσίκια με περισσότερο γάλα και διάρκεια αρμεκτικότιτα σε σχέση με άλλα χρόνια που τέτοιο καιρό σταματάει το γαλα συνεχίζουν κανονικά στην ίδια ποσότητα στο γάλα… Ευχαριστώ για όλα,δώστε τροφές σε όσους πιο πολλούς κτηνοτρόφους γίνεται…
Κώστας Νερατζούλης
Πολύ καλή τροφή για τα κουνέλια. Ικανοποιεί πλήρως όλες τις φάσεις της ζωής ενός κουνελιού. Ιδιαιτέρως στην δύσκολη φάση του απογαλακτισμού, έχει μηδενίσει τους θανάτους από το στρες του απογαλακτισμού των μικρών. Υψηλή γαλακτοπαραγωγή στις μητέρες και τέλεια πάχυνση στα παχυνόμενα. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους.
Κυριάκος Βασιλαράς εκτροφέας
Μία καταπληκτική εταιρεία που ενδιαφέρεται για τον πελάτη και τα ζώα.. Σε συμβουλεύει και σε βοηθάει για το καλύτερο!!Εγώ συνεργάζομαι με την Modesto Brothers και παίρνω τροφές για όλα μου τα ζώα άλογα, κότες, κουνέλια. Άψογο υλικό άψογες τιμές!!
Farm in Lavrio

TOP