ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ (ΧΟΙΡΟΥΣ)

Οι ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ (τροφές για γουρούνια) έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ικανοποιούν πλήρως τις διατροφικές ανάγκες των γουρουνιών. Στην Modesto Brothers θα βρείτε ιδανικές ζωοτροφές για γουρούνια πλούσιες σε φυτικές πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Οι ζωοτροφές για χοίρους από την Modesto Brothers αποτελούν την πληρέστερη γκάμα ζωοτροφών στην αγορά και αποτελούν ιδανικό διατροφικό συμπλήρωμα/ζωοτροφή για γουρούνια (χοίρους) σε κυοφορία & γαλακτοπαραγωγή, για χοίρους από 20 έως 80-100 κιλά και για γουρούνια που βρίσκονται στο στάδιο του απογαλακτισμού και το βάρος τους δεν ξεπερνά τα 15-20 κιλά.

Στην Modesto Brothers, η μεγάλη παράδοση GIMa. στον τομέα των χοίρων και η χρήση επιλεγμένων φυσικών πρώτων υλών έχουν δώσει άλλη διάσταση σε αυτή τη σειρά τροφίμων που θα διαφοροποιήσουν με εμφανή αποτελέσματα την ανάπτυξη των γουρουνιών σας.

Στην Modest Brothers δίνουμε έμφαση σε τροφές γουρουνιών ανώτερης ποιότητας από αυτές που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην ελληνική αγορά. Συνεργαζόμαστε με τα κορυφαία εργοστάσια ζωοτροφών της Ευρώπης και παρέχουμε τροφές για γουρούνια υψηλής διατροφικής αξίας για κάθε είδους εκτροφή (επαγγελματική ή ερασιτεχνική) και μονάδα με χοίρους (μικρή ή μεγάλη).

Σε επίπεδο χοιροτροφίας όλα τα διαθέσιμα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα και καλύπτουν ένα ολοκληρωμένο διατροφικό πλάνο προσαρμοσμένο στο βάρος και την ηλικία του γουρουνιού. Για αυτό το λόγο η Modesto Brothers είναι εδώ για να προσφέρει στους Έλληνες παραγωγούς τροφές ανώτερης ποιότητας σε προσιτό κόστος για εξαιρετική ποιότητα χοιρινού κρέατος.

Με τις επιλεκτικές ζωοτροφές χοιροτροφίας της Modesto Brothers επιτυγχάνεται:

1) Υγιή ανάπτυξη των χοίρων

2) Αύξηση της γαλακτοπαραγωγής και της ποιότητας γάλακτος

3) Σταδιακός απογαλακτισμός

ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ

Στην Modesto Brothers θα βρείτε εξειδικευμένες τροφές για χοίρους, όπως:

Ζωοτροφές πάχυνσης γουρουνιών

Ζωοτροφές για μάνες γαλουχίας

Τροφές για γουρουνάκια

Ενημερωθείτε για τις τιμές λιανικής των ζωοτροφών μας και εμπιστευτείτε την αξιόπιστη σειρά χοιροτροφών από την Modesto Brothers.

ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΟΙΡΟΥΣ
Στάθης Σ.
Read More
Επιλεγμένη χοιροτροφία με ονοματεπώνυμο! Στην Modesto Brothers βρήκαμε εξειδικευμένες ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ για ΧΟΙΡΟΥΣ στο στάδιο της κυοφορίας και ανάπτυξης. Ως επαγγελματίες παραγωγοί θέλαμε το διατροφικό πλάνο των χοίρων να αποφέρει την καλύτερη σχέση τιμής & απόδοσης. Δοκιμάσαμε διάφορες εταιρείες ζωοτροφών, όμως η καλύτερη ανάπτυξη των γουρουνιών παρατηρήθηκε με τη σειρά ζωοτροφών GIMα.
Άννα Χ.
Read More
Διατηρούμε ένα σύγχρονο χοιροστάσιο και ψάχναμε για συγκεκριμένες ζωοτροφές για τα μικρά γουρουνάκια & για τους χοίρους που προορίζονταν για σφαγή. Κατόπιν σύστασης απευθυνθήκαμε στη Modesto Brothers και βρήκαμε μερικές από τις πιο ποιοτικές ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ για ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ σε εξαιρετική τιμή. Διαθέτοντας έμπειρη επιστημονική ομάδα φτιάξαμε από κοινού το διατροφικό πλάνο των χοίρων.
Άρης Χ.
Read More
Αναζητούσαμε κάτι πιο αποδοτικό σε επίπεδο χοιροτροφίας σε σχέση με τις υπάρχουσες τροφές για χοίρους στην Ελληνική αγορά. Δοκιμάζοντας τις ζωοτροφές από την Modesto Brothers παρατηρήσαμε όντως γρηγορότερη ανάπτυξη και πάχυνση των γουρουνιών. Μοναδικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας από μια ανερχόμενη εταιρεία στον τομέα της χοιροτροφίας.
Previous
Next

TOP