Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Αντοχής 18-19/11/2023

Με εξαιρετική διοργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Αντοχής 18-19/11/2023 από τον ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΥΛΩΝΑΣ στο Κάστρο Βοιωτίας.
H Modesto Brothers στα πλαίσια υποστήριξης των ομάδων που συμμετείχαν στους αγώνες έδωσε ένα δυναμικό Παρόν με εξειδικευμένες τροφές ανώτερης ποιότητας με αποτελέσματα που δικαίωσαν στο έπακρο τους αθλητές που τις εμπιστεύθηκαν. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν αθλητές – προπονητές και τους διοργανωτές.

Πανηγύρι της Αγίας Τριάδος στην Καλλονή της Λεσβου 2023

Η Modesto Brothers αποδέχτηκε την προσκληση και παρευρέθηκε στο 3μερο Πανηγύρι της Αγίας Τριάδος στην Καλλονή της Λεσβου 2023 .Πρωτη μερα Διεξήχθησαν τα αγώνισματα του πλαγιοτροχασμου και την τρίτη μέρα ιπποδρομίες καθαρόαιμων αλογων οπου την πρώτη θέση κατάλαβε άλογο το οποίο τρέφεται αποκλειστικά από τις εξειδικευμένες τροφές μας. Ευχαριστούμε όλους για την θερμή υποδοχή και για τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε. Με υγεία και του χρόνου

Διεθνή αγώνα Ιππικής αντοχής
29-30/04 στο Κιλκίς @
ΙΠΠΟΔΡΟΜΊΕΣ ΔΟΞΆΤΟΥ 2023

Κάθε μέρα ανακαλύπτουμε πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεσαι δίπλα στους πελάτες σου, να συμμετέχεις στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες αλλά και στα ειδικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ολη αυτή η εμπειρία των αγώνων θα μεταφερθεί επακριβώς στο εργοστάσιο στην Ιταλία γιατί μ’ αυτό τον τρόπο και κατόπιν έρευνας από τα αντίστοιχα τμήματα δημιουργούνται πραγματικά εξειδικευμένες ζωοτροφές υψηλής ποιότητας

12η Zootechnia Helexpo 2023​

Κατά την διάρκεια της 12η Zootechnia Helexpo 2023 ήρθαμε σε επαφή με παρά πολλούς ενεργούς και μελλοντικούς πελάτες μας γνωρίζοντας τους απο κοντά προσμοιάζοντας προϊόντα που κατά γενική ομολογία καλύπτουν απόλειτα τις ανάγκες τους, εξειδικευμένες η απλούστερες. Σας ευχαριστούμε για τα πολύ θετικά σχόλια και για την δύναμη που πήραμε να εξυπηρετούμε ακόμα ποιο δυναμικά κάθε διατροφική απαίτηση όσο δύσκολη και να είναι.

Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Αντοχής

.Με εξαιρετική διοργανωτική επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών (57 αθλητές ) πραγματοποιήθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Αντοχής 27/11 για πρώτη φορά από τον ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ στο Πλατυ Μεσσηνίας.

H Modesto Brothers στα πλαίσια υποστήριξης των ομάδων που συμμετείχαν στους αγώνες έδωσε ένα δυναμικό Παρόν με εξειδικευμένες τροφές ανώτερης ποιότητας με αποτελέσματα που δικαίωσαν στο έπακρο τους αθλητές που τις εμπιστεύθηκαν. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν αθλητές – προπονητές και τους διοργανωτές.

11ος Aγώνας υπερπήδησης εμποδίων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε 09/10 ο 11ος Aγώνας υπερπιδησης εμποδίων στις εγκαταστάσεις του ΙΟΒΟΠ Riding Club . Η Modesto Brothers ως επίσημος χορηγός του αγώνα έδωσε δυνατό παρόν με πλήρη γκάμα τροφών ,συμπληρωμάτων και εξειδικευμένων bran και μπισκότων διατροφής για κάθε είδος αλόγου.
Τροφές πρωτοποριακές για τα ελληνικά δεδομένα στοχεύοντας στην μακρά ευζωία και στην υψηλή απόδοση των αλόγων πριν , κατά την διάρκεια και μετά των αγώνων .Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας υποστήριξαν και για όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στον αγώνα η Modesto Brothers GR διαθέτει δείγματα τροφών και μπισκότων αλόγων προς δοκιμή.

Aγώνας Ιππικής Αντοχής

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 11/09 ο Aγώνας Ιππικής Αντοχής που διοργάνωσε ο Ιππικός Όμιλος Αυλώνος . Η Modesto Brothers έδωσε δυνατό παρόν με πλήρη γκάμα τροφών ,συμπληρωμάτων και εξειδικευμένων bran και μπισκότων διατροφής για κάθε είδος αλόγου.
Τροφές πρωτοποριακές για τα ελληνικά δεδομένα στοχεύοντας στην μακρά ευζωία και στην υψηλή απόδοση των αλόγων πριν , κατά την διάρκεια και μετά των αγώνων .Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας υποστήριξαν και για όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στον αγώνα η Modesto Brothers διαθέτει δείγματα τροφών και μπισκότων αλόγων προς δοκιμή.

9ος Aγώνας Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε 29/05 ο 9ος Aγώνας Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής που διοργάνωσε ο ΕΘΙΟΤ – Εθνικός Ιππικός Όμιλος στην Παλλήνη . Η Modesto Brothers ως επίσημος χορηγός του αγώνα έδωσε δυνατό παρόν με πλήρη γκάμα τροφών ,συμπληρωμάτων και εξειδικευμένων bran και μπισκότων διατροφής για κάθε είδος αλόγου.
Τροφές πρωτοποριακές για τα ελληνικά δεδομένα στοχεύοντας στην μακρά ευζωία και στην υψηλή απόδοση των αλόγων πριν , κατά την διάρκεια και μετά των αγώνων .Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας υποστήριξαν και για όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στον αγώνα η Modesto Brothers διαθέτει δείγματα τροφών και μπισκότων αλόγων προς δοκιμή.

TOP