ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ & ΚΑΤΣΙΚΕΣ (ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ)

Οι ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ & ΚΑΤΣΙΚΕΣ (ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ) έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ικανοποιούν πλήρως τις διατροφικές ανάγκες από αρνιά στην πρώιμη φάση του απογαλακτισμού έως πιστοποιημένα πρόβατα λακόν γαλακτοπαραγωγής  από την ξηρή περίοδο έως τη γαλουχία, εξασφαλίζοντας υψηλούς ρυθμούς μετατροπής, καλή διαμόρφωση και παραγωγικότητα.

Οι ζωοτροφές για πρόβατα, αρνιά και κατσίκες (ζωοτροφές για αιγοπρόβατα) από την Modesto Brothers αποτελούν την ιδανική λύση για κάθε είδους εκτροφή επαγγελματική ή ερασιτεχνική, επιτρέποντας υψηλές αποδόσεις για την παραγωγή τυριών υψηλής ποιότητας πιθανολογώντας για την καλύτερη τροφή για πρόβατα.

Όλοι οι κτηνοτρόφοι σήμερα ψάχνουν να ρίξουν το κόστος παραγωγής και να έχουν την μεγαλύτερη δυνατή παραγωγή. Για αυτό το λόγο η Modesto Brothers είναι εδώ για να προσφέρει στους Έλληνες παραγωγούς γάλακτος ΖΩΟΤΡΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΑΡΝΙΑ & ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΙΚΕΣ  τροφές για πρόβατα ανώτερης ποιότητας σε προσιτό κόστος.

Με τις εξειδικευμένες τροφές για πρόβατα, αρνιά και κατσίκια (αιγοπρόβατα) της Modesto Brothers επιτυγχάνεται:

1) Υγιή ανάπτυξη των προβάτων, αρνιών και κατσικιών (περιορισμός των ασθενειών στο πεπτικό σύστημα και των προβλημάτων στα ζωτικά όργανα του ζώου, βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης )

2)Αύξηση της γαλακτοπαραγωγής και της ποιότητας γάλακτος. ( υψηλή πρωτεΐνη 21%, υψηλή και ισορροπημένη περιεκτικότητα βιταμινών Α 40.000,D 2.800 και Ε 40mg, ιχνοστοιχείων και απαραίτητων ανόργανων ουσιών)

3)Αύξηση και Διάρκεια γαλακτοπαραγωγικής περιόδου. Η σειρά γαλακτοπαραγωγής της Modesto brothers είναι μια από τις κορυφαίες τροφές που υπερτερούν αυτή την στιγμή στην Ευρώπη.

ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ & ΚΑΤΣΙΚΕΣ

Στην Modesto Brothers θα βρείτε ζωοτροφές για αιγοπρόβατα, όπως:

Ζωοτροφές για πρόβατα & κατσίκες υψηλής γαλακτοπαραγωγής (πιστοποιημένα πρόβατα λακόν)

Γάλα για αρνιά

Ζωοτροφές για πρόβατα & κατσίκες που λειτουργούν ως υποκατάστατο χορτονομής αιγοπροβάτων

Ζωοτροφές γαλουχίας, ανάπτυξης και πάχυνσης προβάτων & κατσικιών

Συμπληρωματικές ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ & ΚΑΤΣΙΚΕΣ (αιγοπρόβατα)

Ενημερωθείτε για τις τιμές λιανικής των ζωοτροφών μας για πρόβατα-κατσίκες (αιγοπρόβατα).

Άγγελος Σ.
Read More
Άριστη εξυπηρέτηση και ποιοτικές ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ-ΚΑΤΣΙΚΕΣ. Ως κτηνοτροφική μονάδα αναζητούσαμε τροφές για αιγοπρόβατα για μέγιστη απόδοση γάλακτος. Πλέον για τις διατροφικές ανάγκες των αιγοπροβάτων μας εμπιστευόμαστε τις σειρές ζωοτροφών από τη Modesto Brothers.
Νίκος Χ.
Read More
Διατηρούμε κτηνοτροφική έκταση με πρόβατα-κατσίκες και ψάχναμε για συγκεκριμένες ζωοτροφές αιγοπροβάτων από συγκεκριμένες εταιρείες. Κατόπιν σύστασης ανατρέξαμε στο eshop της Modesto Brothers και βρήκαμε μερικές από τις πιο επίλεκτες ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ. Εξαιρετική σχέση απόδοσης-τιμής.
Άννα Γ.
Read More
Θέλαμε να διαφοροποιήσουμε ποιοτικά την διατροφή των προβάτων και των κατσικιών που διατηρούμε στη μονάδα μας. Απευθυνθήκαμε στη Modesto Brothers για προσαρμοσμένα σχέδια διατροφής αιγοπροβάτων. Άψογη συνεργασία και καθοδήγηση από μία αξιόπιστη εταιρεία που σέβεται τις ανάγκες του πελάτη.
Previous
Next

TOP