Click Here
Click Here
Click Here

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η Modesto Brothers O.E είναι μια  καινοτόμα εισαγωγική εταιρεία χονδρικής και λιανικής πώλησης επιλεγμένων ζωοτροφών. Αντιπροσωπεύει κορυφαία εργοστάσια ζωοτροφών της Ευρώπης.

Στόχος μας είναι να διαθέτουμε στην ελληνική αγορά προϊόντα  ανώτερης ποιότητας  που να διασφαλίζουν…

Την υγεία, την απόδοση και την οικονομία.

Η εταιρία μας είναι σε θέση να παρέχει

  • πιστοποιημένα προϊόντα,
  • προσαρμοσμένα σχέδια διατροφής,
  • τις καλύτερες πρώτες ύλες και
  • την πιο καινοτόμο επιστημονική ομάδα.

Στοχεύουμε ψηλά και μας εμπιστεύτηκαν οι καλύτεροι

Η Modesto Brothers βρίσκεται σε μια αποκλειστική συνεργασία για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια με  κορυφαία Ιταλικά εργοστάσια διατροφής παραγωγικών ζώων και ζώων συντροφιάς 

Καινοτόμα προϊόντα και διατροφική συμβουλευτική είναι πλέον στη γκάμα των υπηρεσιών μας.

Καλωσορίζουμε στην Ελλάδα μίας παγκόσμιου βεληνεκούς εταιρείες παραγωγής ζωοτροφών και ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.

PERUGIA, Οκτώβριος 2019 – Νέα πιστοποίηση για το GIMa. SpA, κορυφαία εταιρεία στην παραγωγή ζωοτεχνικών τροφίμων. Στην πραγματικότητα, ο Όμιλος έχει λάβει το πιστοποιητικό DTP 030 N.56210 σχετικά με τις απαιτήσεις “Ζωοτροφές που δεν περιέχουν και δεν προέρχονται από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς” της CSQA για προϊόντα χωρίς ΓΤΟ, με αναφορά στα προϊόντα πλήρεις και συμπληρωματικές ζωοτροφές για γαλακτοπαραγωγά βοοειδή, πρόβατα , χοίροι, πουλερικά, άλογα και κουνέλια που πωλούνται χύμα ή/και σε σακούλες των 25 κιλών». 

GIMa. Ως εκ τούτου, προσθέτει ένα άλλο σημαντικό πιστοποιητικό στις πιστοποιήσεις των προϊόντων της, επιβεβαιώνοντας ότι είναι προσεκτική και σχολαστική ως προς την εγγύηση των προϊόντων τελικού καταναλωτή που είναι όλο και πιο ασφαλή, εξειδικευμένα και γνήσια. 

Η πιστοποίηση προϊόντος CSQA προστίθεται στην πραγματικότητα σε ένα σύστημα ποιότητας που συμμορφώνεται ήδη με το πρότυπο UNI EN ISO 9001: 2015 ( Φορέας πιστοποίησης πιστοποιητικού – πιστοποιητικό N ° 3238/1), το οποίο εφαρμόζεται σε όλες τις φάσεις παραγωγής εντός των εργοστασίων και βιολογική πιστοποίηση IT BIO 007 ( Φορέας πιστοποίησης Bioagricert – αριθμός πιστοποιητικού n ° EUP35MCC) για την Ιταλική Γεωργία, τη Γεωργία της ΕΕ και τη Γεωργία εκτός ΕΕ. 

GIMa. Είναι επίσης εγγεγραμμένο στο μητρώο προμηθευτών ζωοτροφών και ζωοτροφών που προωθείται από την Κοινοπραξία τυριών Parmigiano-Reggiano (Εγγραφή 004). 

Η υψηλή ποιότητα, ο έλεγχος των εργασιών, η εμπειρία του προσωπικού και το ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον εργασίας αποτελούσαν ανέκαθεν σημαντική αξία για την καλή διαβίωση των ζώων και σημαντική εγγύηση για όλους τους πελάτες του Ομίλου.

Είναι επίσης εγγεγραμμένο στο μητρώο προμηθευτών ζωοτροφών και ζωοτροφών που προωθείται από την Κοινοπραξία τυριών Parmigiano-Reggiano.Η υψηλή ποιότητα, ο έλεγχος των εργασιών, η εμπειρία του προσωπικού και το ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον εργασίας αποτελούσαν ανέκαθεν σημαντική αξία για την καλή διαβίωση των ζώων και σημαντική εγγύηση για όλους τους πελάτες του Ομίλου

ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

TOP