ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ – ΚΟΤΕΣ (ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ)

Οι ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ-ΚΟΤΕΣ (τροφές για κοτόπουλα & κότες) έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ευζωία στο ζώο. Στην Modesto Brothers θα βρείτε ιδανικές ζωοτροφές για πτηνοτροφία με αποκλειστικά φυσικά και φυτικά συστατικά που διατηρούν αναλλοίωτα τα θρεπτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.

Οι ζωοτροφές για κοτόπουλα και νεοσσούς από την Modesto Brothers διασφαλίζουν μέγιστη ευζωία στο ζώο. Στην εταιρεία μας θα βρείτε μια ολοκληρωμένη σειρά τροφών για κοτόπουλα- κότες ανάπτυξης πάχυνσης , αυγοπαραγωγής και ελευθέρας βοσκής. Στην Modesto Brothers δίνουμε έμφαση στην εξισορρόπηση της χορήγησης τροφής, προκειμένου να αποφευχθούν ελλείψεις τροφής που προκαλούν υποσιτισμό, αλλά και να αποφευχθούν υπερβολές που προκαλούν την υπερβολική ανάπτυξη των ζώων με επακόλουθο φυσιολογικό στρες στις κότες.

Σε επίπεδο πτηνοτροφίας η Modesto Brothers προσφέρει Εξειδικευμένες ζωοτροφές ανώτερης ποιότητας από αυτές που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά διασφαλίζοντας ότι το κρέας των πουλερικών και των κοτόπουλων (κότες) είναι υγιεινό και νόστιμο. Συνεργαζόμαστε με τα κορυφαία εργοστάσια ζωοτροφών της Ευρώπης και παρέχουμε τροφές για κοτόπουλα & κότες υψηλής διατροφικής αξίας για κάθε είδους εκτροφή (επαγγελματική ή ερασιτεχνική, βιολογική ελευθέρας βοσκής).

Όλες οι διαθέσιμες ζωοτροφές μας είναι πιστοποιημένες και καλύπτουν ένα ολοκληρωμένο διατροφικό πλάνο. Οι τροφές μας περιέχουν μόνο φυτικά συστατικά εθνικής παραγωγής (Ιταλίας) που υπόκεινται σε ελέγχους σύμφωνα με τους κανόνες που σχετίζονται με το UNI EN ISO 9001 που αναφέρεται από την GIMa. είναι πιστοποιημένο με τον αριθμό 3238/1.

Με τις επιλεκτικές ζωοτροφές πτηνοτροφίας της Modesto Brothers επιτυγχάνεται:

1) Υγιή ανάπτυξη των νεοσσών

2) Υγιεινό και νόστιμο κρέας πουλερικών

3) Μέγιστη αυγοπαραγωγή

ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

Βασικά πλεονεκτήματα της τροφής αυγοπαραγωγής:

Ξεκίνημα και ακατάπαυστη παραγωγή γερών αυγών

Υψηλή αξία βιολογικής πρωτεΐνης

Μεγάλη ικανοποίηση στις διατροφικές ανάγκες

Άριστη αναλογία αμινοξέων και βιταμινών και οργανικών πρωτεϊνών

Δίνει λύση στις πεπτικές διαταραχές

Προσφέρει μοναδικό χρώμα στον κρόκο και άριστη γεύση, χωρίς οσμές

Ημερήσια πρόσληψη τροφής ανά πτηνό 90gr με 100gr

Ενημερωθείτε για τις τιμές λιανικής των ζωοτροφών μας και εμπιστευτείτε την αξιόπιστη σειρά ζωοτροφών πτηνοτροφίας από την Modesto Brothers.

ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΟΤΕΣ
Άλεξ Σ.
Read More
Επιλεγμένη πτηνοτροφία με ονοματεπώνυμο! Στην Modesto Brothers βρήκαμε εξειδικευμένες ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ για ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ-ΚΟΤΕΣ για μέγιστη αυγοπαραγωγή. Θέλαμε το διατροφικό πλάνο των πουλερικών να αποφέρει την καλύτερη σχέση τιμής & παραγωγής αυγών. Δοκιμάσαμε διάφορες εταιρείες ζωοτροφών, όμως η καλύτερη αυγοπαραγωγή παρατηρήθηκε με τη σειρά ζωοτροφών από την Modesto Brothers.
Νάσος Χ.
Read More
Ψάχναμε για συγκεκριμένες ζωοτροφές για κοτόπουλα στο στάδιο της ανάπτυξης και πάχυνσης. Κατόπιν σύστασης απευθυνθήκαμε στη Modesto Brothers και βρήκαμε μερικές από τις πιο ποιοτικές ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ για ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ & ΚΟΤΕΣ σε εξαιρετική τιμή. Διαθέτοντας έμπειρη επιστημονική ομάδα τα διαθέσιμα προϊόντα πτηνοτροφίας από την Modesto Brothers ξεχωρίζουν ποιοτικά στην Ελληνική αγορά.
Στέλιος Χ.
Read More
Αναζητούσαμε κάτι πιο αποδοτικό σε επίπεδο πτηνοτροφίας σε σχέση με τις υπάρχουσες τροφές για κοτόπουλα στην Ελληνική αγορά. Δοκιμάζοντας τις ζωοτροφές από την Modesto Brothers παρατηρήσαμε όντως γρηγορότερη ανάπτυξη και πάχυνση των νεοσσών. Μοναδικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας από μια ανερχόμενη εταιρεία στον τομέα της πτηνοτροφίας.
Previous
Next

TOP