Καλησπέρα σε όλους τους φίλους κτηνοτρόφους. Μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας καταφέραμε να εισάγουμε στην ελληνική αγορά τις συγκεκριμένες ιταλικές ζωοτροφές υψηλών αποδόσεων .Όλοι οι κτηνοτρόφοι σήμερα ψάχνουν να ρίξουν το κόστος παραγωγής και να έχουν την μεγαλύτερη δυνατή παραγωγή. Για αυτό το λόγο η Modesto Brothers είναι εδώ για να προσφέρει στην ελληνική αγορά το οικονομικότερο προϊόν για τους παραγωγούς γάλακτος της Ελλάδας.

  1. Υγιείς ανάπτυξη των ζώων (περιορισμός των ασθενειών στο πεπτικό σύστημα και των προβλημάτων στα ζωτικά όργανα του του ζώου, βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης )
  2. Αύξηση της γαλακτοπαραγωγής και της ποιότητας γάλακτος. ( υψηλή πρωτεΐνη 21%, υψηλή και ισορροπημένη περιεκτικότητα βιταμινών Α 40.000,D 2.800 και Ε 40mg, ιχνοστοιχείων και απαραίτητων ανόργανων ουσιών)
  3. Αύξηση και Διάρκεια γαλακτοπαραγωγικής περιόδου.

Η τιμή διαμορφώνεται με 10% έκπτωση της αρχικής τιμής του τιμοκατάλογου μας και ισχύει για τις 2 πρώτες παραγγελίες. Η προσφορά γνωριμίας απευθύνεται σε καταστήματα ζωοτροφών και κτηνοτρόφους με απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν ΑΦΜ ενεργό για ενδοκοινοτικές συναλλαγές (VIES). Προσφέρουμε την οικονομικότερη τροφή με την υψηλότερη αποτελεσματικότητα που κυκλοφορεί σήμερα στην ελληνική αγορά.

Οι παραγγελίες θα γίνονται μόνο μέσω τηλεφώνου ή email. Για παραγγελίες επικοινωνήστε με τον αρμόδιο

Χασάπης Δημήτριος

 6974563028

 modestobrothers@gmail.com

TOP