ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ

Οι ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ (ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ) έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ικανοποιούν πλήρως τις διατροφικές ανάγκες μοσχαριών και βουβαλιών (20% γρηγορότερη ανάπτυξη από ζωοτροφές για μοσχάρια του ελληνικού εμπορίου ειδικά για λιμουζίν) και για τον απογαλακτισμό. Στην Modesto Brothers θα βρείτε συμπληρωματικές ζωοτροφές κατάλληλες για μοσχάρια στο στάδιο της ανάπτυξης και του απογαλακτισμού.

Οι ζωοτροφές για μοσχάρια από την Modesto Brothers αποτελούν την πληρέστερη γκάμα ζωοτροφών στην αγορά για μοσχάρια- βουβάλια και αποτελούν ιδανική λύση για γργήγορη αύξηση βάρους .Η  ζωοτροφές για μοσχάρια για ράτσες βουβαλιών μοσχαριών λιμουζίν , σαρολέ προσθέτει ημερησίως από 1,6kg εως 2,1kg ημερησίως. Στην Modesto Brothers θα βρείτε ζωοτροφές για μοσχάρια πλούσιες σε ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και προβιταμίνες σε προσιτό κόστος.

Η Modest Brothers εστιάζει στη διάθεση ζωοτροφών για μοσχάρια κλάσης ανώτερης ποιότητας από αυτές που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στο ελληνικό εμπόριο. Συνεργαζόμαστε με τα κορυφαία εργοστάσια ζωοτροφών της Ευρώπης και παρέχουμε τροφές για μοσχάρια υψηλής διατροφικής αξίας για κάθε είδους εκτροφή (επαγγελματική ή ερασιτεχνική).

Όλα τα προϊόντα ζωοτροφών για μοσχάρια είναι πιστοποιημένα και καλύπτουν ένα ολοκληρωμένο διατροφικό πλάνο είτε πρόκειται για τροφές μοσχαριών που βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης είτε πρόκειται για τροφές μοσχαριών που βρίσκονται στο στάδιο του απογαλακτισμού. Για αυτό το λόγο η Modesto Brothers είναι εδώ για να προσφέρει στους Έλληνες παραγωγούς ζωοτροφές για μοσχάρια ανώτερης ποιότητας.

Με τις επιλεκτικές ζωοτροφές για μοσχάρια της Modesto Brothers επιτυγχάνεται:

1) Υγιή ανάπτυξη των μοσχαριών (μόσχων)

2) Απογαλακτισμός των μοσχαριών (μόσχων)

3)Γρήγορη ανάπτυξη των μοσχαριών και βουβαλιών

4)Μοναδικό αποτέλεσμα στο χρώμα και στην γεύση του κρέατος.

ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ

Στην Modesto Brothers θα βρείτε εξειδικευμένες ζωοτροφές για μοσχάρια, όπως:

Ζωοτροφές για μοσχάρια στο στάδιο της ανάπτυξης του απογαλακτισμού

Ζωοτροφές για μοσχάρια στο στάδιο της πάχυνσης και της τελικής πάχυσης για ενα μοναδικό αποτέλεσμα.

ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ
Άγγελος Σ.
Read More
Άριστη εξυπηρέτηση και εξειδικευμένες ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ. Ως επαγγελματίες παραγωγοί αναζητούσαμε τροφές για μοσχάρια στο στάδιο της ανάπτυξής πλούσιες σε ιχνοστοιχεία. Δοκιμάσαμε διάφορες εταιρείας ζωοτροφών, όμως την καλύτερη ανάπτυξη των μόσχων την παρατηρήσαμε με τη σειρά ζωοτροφών για μοσχάρια από τη Modesto Brothers.
Σταμάτης Χ.
Read More
Διατηρούμε μια σύγχρονη μονάδα με αρκετά μοσχάρια και ψάχναμε για συγκεκριμένες ζωοτροφές για τα μοσχάρια που βρίσκονται στο στάδιο του απογαλακτισμού. Κατόπιν σύστασης ανατρέξαμε στο eshop της Modesto Brothers και βρήκαμε μερικές από τις πιο επίλεκτες ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΜΟΣΧΑΡΙΑ. Εξαιρετικά προϊόντα σε προσιτή τιμή.
Άρης Χ.
Read More
Θέλαμε να διαφοροποιήσουμε ποιοτικά την διατροφή των μοσχαριών που διατηρούμε στη μονάδα μας. Δοκιμάζοντας τις ζωοτροφές από την Modesto Brothers παρατηρήσαμε όντως 20% γρηγορότερη ανάπτυξη των μόσχων μας από ζωοτροφές του ελληνικού εμπορίου. Άψογα προϊόντα και άριστοι επαγγελματίες που σέβονται τον Έλληνα παραγωγό.
Previous
Next

TOP